Skip to main content

Σχετικά με εμάς

Ο βρεφονηπιακός σταθμός Baby Parking Patras ξεκίνησε το 2010 και συνεχώς εξελίσσεται. Βρίσκεται σε λειτουργία για 11 συναπτά έτη. Το πλήρες καταρτισμένο προσωπικό μάς εξυπηρετεί ηλικίες από 2,5 μηνών έως 3,5 χρονών με έμπειρους βρεφονηπιοκόμους, βρεφοκόμους και νηπιαγωγούς.

Η αγάπη μας για τα παιδιά μας ωθεί, ώστε με αγάπη και φροντίδα να συνεχίζουμε το έργο μας. Φιλοδοξία μας αποτελεί η δημιουργία ενός περιβάλλοντος που θα προσφέρει στα παιδιά αγάπη, κατανόηση, αναγνώριση, καθώς και ερεθίσματα που θα του επιτρέπουν να αναπτύξει την προσωπικότητά του, τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντα του.

Στόχος του σχολείου είναι η αρμονική συνεργασία γονέων και εκπαιδευτικών, καλλιεργώντας μια σχέση αμοιβαίας αγάπης και σεβασμού, ώστε τα παιδιά να αναπτυχθούν σωματικά, νοητικά, συναισθηματικά και κοινωνικά διαμορφώνοντας τον χαρακτήρα τους.

ΤΜΗΜΑΤΑ

Το πρόγραμμα του σταθμού μας προσαρμόζεται με βάση την ηλικία των παιδιών. Οι στόχοι του κάθε τμήματος διαφέρουν.

  • Το βρεφικό μας τμήμα στοχεύει στην κάλυψη αναγκών φαγητού, ύπνου, αγάπης, ασφάλειας, ψυχαγωγίας κλπ
  • Στο μεταβρεφικό τμήμα, που γίνεται η μετάβαση από την πιο βρεφική ηλικία προς την προ-νηπιακή, στόχους μας αποτελούν η ανάπτυξη του λόγου, την κίνησης, της γνώσης, της κοινωνικής και συναισθηματικής ανάπτυξης (συνεργασία, εκδήλωση συναισθημάτων κλπ).
  • Στο προ-προνηπιακό τμήμα γίνεται η μετάβαση στην προσχολική ηλικία. Έχουμε έκρηξη κίνησης, γερά βήματα προς την κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη, τη γλωσσική και την γνωστική. Σημαντικοί στόχοι η αυτοεξυπηρέτηση (να τρώει μόνο του, να ζητάει ότι χρειάζεται κλπ), η ανάπτυξη της λεπτής κινητικότητας και μια καλή προετοιμασία για το νηπιαγωγείο.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Επικοινωνήστε μαζι μας